Lato rzucil 4-5 nazwiskami, a to kto ma jakie szanse nie mowiono. Kibice są za Smuda i to robi jakies wrazenie na władzach w PZPN'ie. Obcokrajowiec dla mnie nie wchodzi w gre mimo, że mowi sie, ze coś sie odmienilo w głowie Laty.czeher pisze:Nie wiem ale ja ostatnio odnosze inne wrazenie... zreszta codziennie jest zupelnie inna spiewka ale napewno nie ma przekonania ze Stefan bedzie tylko na 2 mecze. Juz byl pewny Smuda, potem Janas, potem znowu mozliwy obcokrajowiec, teraz znowu nikle szanse na obcokrajowca ... czeski film
Majewski dzisiaj w wywiadzie, stwierdził, że wie czego sie podjał, że punkty moga wzmocnić jego pozycje w walce o trenera reprezentacji, a porazki napewno by go skreślily. Napewno bedzie chcial wygrać. Mowił także o ustawieniu, że Polska bedzie grała 4 w obronie, tak zeby sie Wilmore nie obawiał i 2 napastnikow. Tak to widzi na dzien dzisiejszy. Wspomniał o 3 nowych twarzach w kadrze, nie jakis debiutantów, ale zawodników, ktorzy nie byli w jakis sposob powolywani przez Leo. Troche o laptopach o swoich treningach itd. Ogolnie za takie pytania jakie dostawał- Leo dalby w pysk dziennikarzowi.