Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Mandzaro
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Mandzaro » 18 wrz 2009, 21:36

Wilmore pisze: Janas kadrze odmówił zapewne nie chcąc drugi raz wchodzić do tej samej rzeki. Skorża również odmówił (całe szczęście!). Majewski to Majewski, nie wymaga tłumaczenia, dlaczego w kadrze powinni mu dać do opieki pompowanie piłek. Czekam tylko, aż ze względu na jego znalezienie się na świeczniku ktoś zacznie wspominać o korupcji w Amice - to byłoby takie polskie. Kasperczak się niestety skończył, on dobierać piłkarzy nigdy nie potrafił, więc jako kandydat do reprezentacji to byłaby katastrofa.
Z tego wszystkiego, co oferuje nam polska myśl szkoleniowa, najlepszy jest więc Smuda. Do diaska, upadniemy więc chyba jeszcze gorzej, niż pod względem stricte piłkarskim. :roll:
Ani Janas ani Skorza nie odmowili. Powiedzieli tylko ze nie sa zainteresowani byciem tymczasowym trenerem na te 2 mecze. Ale oboje oczywiscie w pozniejszym czasie chca prowadzic kadre. Janas tylko moze miec problemy w Widzewie bo w Lodzi nie chca myslec zeby zwalniac go z kontraktu.

A o czy upadniemy jeszcze nizej to ja bym sie nie martwil. Jestem pewien ze gorzej byc nie moze. Smialbym sie nawet gdyby taki Majewski wygral pozostale dwa mecze i tym samym zburzyl teorie Wilmora na temat wyzszosci trenerskiej Don Lea :lol:
Ale tak jak ktos juz tu wspomnial.. W eliminacjach do mundialu 98 na jeden mecz szanse dostal Krzysztof Pawlak i wygralismy z Gruzja 4-1. Moze Majewski bedzie takim drugim Pawlakiem? Odwaze sie stwierdzic ze dzisiejsza Slowacja to mniej wiecje tej samej klasy przeciwnik co niegdys Gruzja.

Zaciekawila mnie kandydatura Javiera Aguirre. Chyba to potencjalnie najlepszy kandydat na trenera. On, Grant i Smuda - jak dla mnie z tej trojki na chwile obecna powinien byc wybierany przyszly selekcjoner.

Wróć do „Polska”