Gdzie to napisałem?Jestes zdania ze kiedys Polska awansowala 3 najwazniejszych imprez pilkarskich swiata - bo miala szczescie - w losowaniu, w formie przeciwnika itd
Gdzie to stwierdzam?Natomiast dzisiaj nie potrafisz tego samego powiedziec o Slowenii czy Slowacji, tylko od razu twierdzisz ze to sa duzo silniejsze druzyny, tylko po prostu przez te wszystkie lata ich spotykal przerozny pech.
Gdzie piszę rzeczy, które powodują Tobą do wyciągnięcia takich wniosków?Czyli krotko mowiac gdy Polska gra dobrze to ma szczescie a gdy przegrywa to sa realia.
Odpowiedz na te pytania, to porozmawiamy. Jarzinho to Jarzinho, najmądrzej go ignorować i śmiać się z jego tez, ale może Ty pójdziesz po rozum do głowy i przestaniesz opierać się na bzdurach. Uważaj, bo zarzucasz mi coś, co sam robisz.
A mój przyjaciel potrafi podać jedno nazwisko reprezentacji Anglii. Czy to znaczy dobrze o jej sile, czy o jego wiedzy?A Gruzja kiedys byla lepsza. Miala gwiazdy w postaci braci Arwenladze, Kecbai i jeszcze dwoch, trzech niezlych grajkow. Dzis Slowacja ma jednego pilkarza ktorego nazwisko moge stale spamietac.