Wystarczy napisać, ze Polska przegrywała przez ustawienie Leo, bo najlepsze spotkania rozgrywała z 2 napastników, a Holender na sile ustawiał Polaków z jednym napastnikiem. Sorry za czasów Zurawskiego bez napasntika, co stwierdził sam Żuraw. Piszesz, ze Gancarczyk gral słabo, czyli przedstawiłes taka argumentacje jak zawsze. Piszesz, że poprzedni mieli lepszych zawodnikow czy grajacych w zagranicznych klubach, ktoś ci tu przedstawia liste obecnych zawodników, ty nie potrafisz przedstawić kontrargumentu, a przeciez ty zaczynasz dyskusje. śmiać siem ozna z Ciebie, bo nie potrafisz przedstwić w zadnej z dyskusji powaznego argumentu, albo zaczyynasz jakiś watek, a gdy pojawia sie ktoś kto to neguje, ty nie odpisujesz rozpoczynajac nowy watek, a wczesniejszy zostawiajac tak jakby ciebie nie dotyczył. Tutaj nie potrzeba wielkich dowodwo, wystarczy cofac sie strona po stronie.Wilmore pisze:Gdzie piszę rzeczy, które powodują Tobą do wyciągnięcia takich wniosków?Odpowiedz na te pytania, to porozmawiamy. Jarzinho to Jarzinho, najmądrzej go ignorować i śmiać się z jego tez, ale może Ty pójdziesz po rozum do głowy i przestaniesz opierać się na bzdurach. Uważaj, bo zarzucasz mi coś, co sam robisz.
Sorry, ale Twoj najlepszy argument brzmiał : znajomi mi tak powiedzieli, czy moi znajomi tak twierdza(co skłamałem, wymysliłem sobie to). Tak własnie.