Jako szczesliwy (nieszczesliwy) posiadac canalu + mialem dzisiaj przyjemnosc, a moze i nie, obejrzenia meczu z udzialem mistrza kraju Wisly Krakow z mocarna Polonia Bytom. Co wiecej, spontanicznie obstawilem nawet ten mecz na moim dzisiejszym kuponie, zachecony glownie niskim kursem na Wisle. Dodam, ze jeszcze nigdy w mojej kilku letniej karierze nie obstawialem meczu z Ekstraklasy.
Musze przyznac, ze to co zobaczylem przerazilo mnie. Naprawde chyle czola przed kibicami Wisly i druzyn z Ekstraklasy, bo ogladanie takiego gówna to nie lada wyczyn. Amerykanie ciagle to wymyslaja nowe metody tortur wykonywanych na Arabach, niektorych mecza muzyka Rammstein, niektorych trzymaja cala noc na mrozie, a jeszcze innych podtapiaja. Az dziwne jednak, ze jeszcze nie wpadli na pomysl puszczania wiezniom meczow pilkarskich, ktore odbywaja sie w Polsce. Gwarantuje, ze kazdy Osama nie opral by sie tego rodzaju meczarniom i ataki terrorystyczne bylyby juz tylko historia.
Zdaje sobie sprawe, ze dluzsze kibicowanie druzynom w naszym kraju niewatpliwie wiaze sie z utrata wlosow, badz po prostu siwieniem. Mi dzisiaj na pewno doszlo kilka siwych wlosow.
Małecki okrzykniety wielkim talentem przypominal mi dzisiaj anty-pilkarza. Za granica moglby co najwyzej podawac bidonu lub sprzatac w szatni, a u nas tacy pilkarze (mowa o wszystkich) zarabiaja krocie i to uwazam jest chore. Za to co prezentuja i jakie posiadaja umiejetnosci to ja bym im dal srednia krajowa.
Dziekuje jednak Wisle, za to swietne uczucie, jakie ogarnelo mnie po przerzuceniu kanalu z meczu z Chelsea na Wisle. Naprawde cos niesamowitego, jakby sie przeniesc sie w czasie.
Co sie stalo z moim kuponem nie musze pisac, dzieki Wiselko :* Dalej sponsorujmy to bagno i zenade polskich pseudopilkarzy.