Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: El-Polacco » 21 wrz 2009, 15:21

Internacjonalistyczny pisze:Wiarę to powinieneś stracić ale we własną osobę, jeszcze dobrze sezon się nie zaczął a ty już płaczesz gęstymi łzami. Trochę cierpliwości cudotwórco zza drugiej strony ekranu. Może nie potrzebują roku, ale kilku miesięcy na pewno, to nie PlayStation że wszystko się układa natychmiast, porzuć wirtualne marzenia i cierpliwie przeżywaj rzeczywistość, bez nie potrzebnej frustracji.

Nie płaczę to po pierwsze. Oceniam grę Interu z zeszłego roku do tego w tym roku. Nie widać różnicy. Jeżeli za wirtualne marzenia uważasz dobrą grę z ogórkami i w końcu pokazanie się w LM to weź lepiej wyjdź albo podaj jakieś konkretne argumenty w moją stronę bez 'cudotwórców zza drugiej strony ekranu' :)

Babel pamiętasz czasy kiedy nie wygrywaliśmy z ogórkami. Kiedy to było :P :> Mi się nie rozchodzi o to, że nie wygrywamy, lecz o styl w jakim to robimy, i nie ma tutaj nic wspólnego z taktyką, lecz więcej jest szczęścia i błędów rywali, a czasem indywidualne umiejętności jednego zawodnika.

Ja tutaj nie wylewam łez, bądź nie neguję wygrywania, lecz tego, że gramy słabą piłkę.
Przeciez minely ledwie dwie kolejki od derbów z Milanem i juz nagle nie potrafimy grac w pilke?
Zagrajmy tak 3-4 mecze z rzędu :) Będzie widać progres.
Zdaje mi sie, że oceniasz Inter oderwanie od rzeczywistosci. A rzeczywistosc jest taka, że przez ostatnie kilka sezonów praktycznie tylko Inter z włoskich klubów sukcesywnie sie wzmacniał lub w ogole próbowal istniec na rynku transferowym (z róznym skutkiem).

I co z tego mamy ?? Wydajemy kupę siana i prócz sukcesów na własnym podwórku nic innego. Dla porównania która od paru ładnych lat ma przedstawiciela w 1/2 LM i Hiszpania, która też takowego ma. Jeżeli uważasz, że ja oceniam inter oderwanie od rzeczywistości, to jak Ty go oceniasz :> Przez pryzmat transferów :> ??

Wróć do „Włochy”