Bardzo możliwe, trudno Twoją opinię negować, wszak byłem na meczu, to widziałem, gdzie się gra toczyła. Jednak miażdżącej przewagi nie zauważyłem i uważam, że takie "podśmiechujki" (nie Twoje, żeby nie było) nie są na miejscu. Jesteśmy pierwszą ekipą w tym sezonie, która zabrała Wam punkty, choć było blisko kompletu.Wilmore pisze:jestem dziwnie przekonany, że patrząc na podział boiska na trzy sektory, to w sektorze Polonii, a nie neutralnym, czy Wisły, gra toczyła się przez jakieś 70% czasu.
Co do bramki Diaza. Fakt, liniowy najprawdopodobniej popełnił błąd, choć ... spotkałem się dzisiaj z opinią, że jeśli część ciała, którą zawodnik strzela bramkę jest na pozycji spalonej, powinien sędzia ją odgwizdać. Nie znam jednak dokładnie przepisów, muszę się posiłkować m.in. wiedzą byłego sędziego, który obecnie jest ekspertem w "Szybkiej piłce", on stwierdził, że sędzia się pomylił, niech będzie.
To chyba tyle ode mnie, na temat tego dość ciekawego spotkania, akcji było dość sporo, ciekawych sytuacji również. Ręka w pierwszej akcji, pełno dośrodkowań, ładna bramka, nieuznane gole z pozycji spalonych, kibice piłki nożnej powinni być zadowoleni