Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Slipknot83
FORZA INTER !!!
Reputacja: 0

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Slipknot83 » 22 wrz 2009, 11:23

Boromir pisze:Nie, dla nas to on gra cofniętego napastnika, ale to nie ma nic wspólnego z tym, że nie strzela goli. Po prostu jest nieskuteczny więc się za niego wzięli. Ma trochę mniej sytuacji w meczu bo to Vicek gra najbardziej z przodu co nie zmienia faktu, że musi strzelać to co ma.
Wcześniej gadaliscie, że pieprze głupoty i sam tylko widze problem, że Amauri nie strzela goli, a po prostu on ma mało szans na gola bo haruje na cofniętym. Okazało się, że jednak nie gadałem pierdół bo problem jest, widzi go też sztab, tylko oczywiscie nie wy.
Del Piero cała kariere gra 2-go napastnika, a jego statystyk (szczegolnie z ostatnich lat) przypominac chyba nie musze. Amauri po prostu jest słaby, nigdy nie był i nie bedzie wielkim napastnikiem, bo jak inaczej nazwac gracza, którzy strzelił 50 goli w karierze? :roll: Drugi Ibrahimovic :lol:
aldoraine pisze:zakończcie rozmowy o Amaurim bo znowu zleci się jakiś niedorozwinięty emocjonalnie 26-latek i będzie głosił swoje teorie.
zgadza się. ja jestem niedorozwinięty emocjonalnie. tylko kim zatem jesteś ty, piszac mi na priva (sic!):
Wysłano: N 20.09.2009 14:00
Od: aldoraine
Do: Slipknot83
Naprawdę taki pierdolnięty jesteś czy tylko udajesz??

Wróć do „Włochy”