Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: bartbuks » 22 wrz 2009, 12:01

Slipknot83 pisze:Aspekt 'cofnietego napastnika' celowo pominałem bo to juz od razu uznałem za bzdure. Poza tym - widze, ze sie nie zrozumiemy w tym temacie, dlatego moze pogadajmy o czym innym
A co to ma do rzeczy? Czy będzie wysunięty, cofnięty czy skrzydłowy? Przykład Diego jest najlepszy. Otóż grając jako ofensywny pomocnik w Bremie strzelał mnóstwo bramek. Cristiano Ronaldo jako skrzydłowy zostawał królem strzelców Premiership.Mam dla Ciebie radę. Nie podchodź do tematu na gorąco, tylko czasami przemyśl pewne fakty, gdyż zostaniesz szybko na tym forum "persona non grata".
(L)oczkerson pisze:to poobserwuj Amauriego w następnych meczach gdy jego partnerem będzie Iaquinta lub Treze i zobacz ile Amauri się cofa, ile schodzi na skrzydło, ile wymienia podań w dwójkowych akcjach z pomocnikami, a ile gra "na sępa" tak jak robi to Vicek
Nareszcie! Amauri jest innym typem napastnika. Tak jak Raul harował na van Nisterlooya, tak Amauri jest bardziej zaangażowany w powroty, w grę defensywną, w ściąganie obrońców, zejścia na skrzydła...

P.S. Mam do Ciebie Slipknot83 pytanie - Ciekawi mnie co mówiłeś o Aleksie, gdy pierwszą część tej dekady miał fatalną, gdy nie strzelał bramek? Teraz wychwalasz, a wcześniej?

Wróć do „Włochy”