Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 22 wrz 2009, 13:12

:lol:
Nowy selekcjoner reprezentacji, Stefan Majewski, w piątek poda nazwiska zawodników powołanych na spotkania eliminacji mistrzostw świata z Czechami i Słowacją. Być może w składzie reprezentacji dojdzie do kilku spektakularnych zmian - czytamy w polskiej prasie.
Największa zmiana ma dotyczyć pozycji bramkarza, gdzie pozycje bramkarza numer jeden może stracić Artur Boruc. Na łamach "Przeglądu Sportowego" Stefan Majewski odpowiada: - Jeszcze nie podjąłem decyzji. Nie wiem czy go powołam.

być może Majewski zdecyduje się na powołanie najbardziej doświadczonego golkipera - Jerzego Dudka z Realu Madryt. Niedawno zresztą bramkarz "Królewskich" deklarował chęć występu na Euro 2012. Jako że dwa najbliższe mecze nie będą dla Majewskiego czasem na eksperymenty, wariant z Dudkiem, mimo że ten jest również rezerwowym, wydaje się całkiem realny.
żart? :lol:

- Wezmę tych, którzy chcą jak najlepiej grać dla kraju. A ja wiem, że mogę im w tym tylko pomóc - stwierdził Stefan Majewski.
Ja tez chcę jak najlepiej grac dla kraju, pan mnie weźmie? Czy potrafie? Pan mówił, że wystarczy chcieć... gosciu mnie rozwalil :D

Wróć do „Polska”