Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: bartbuks » 22 wrz 2009, 20:22

boskigonzo pisze:Moge wiedziec co wam sie podoba w housie ? Nie moge pojac fenomenu tego serialu w ktorym w kazdym odcinku schemat scenariusza jest taki sam - przyjezdza chory /nikt nie wie co mu jest / diagnoza / diagnoza okazuje sie bledna / kolejna diagnoza - rowniez bledna / za 3,4 , 10 razem gregory hałs wpada na zajebisty pomysl i okazuje sie ze trafil
Marco_Van_Basten pisze:Tu chyba bardziej chodzi o samą postać pana doktora i te jego zabawne riposty. Tak mi się wydaję.
Sam serial bez Hugh Laurie byłby nędzny. Schemat oczywiście jest taki jak napisał Boskigonzo... Jednak Hugh ratuje ten serial. Jego riposty, żarty, sposób bycia... za to ludzie kochają ten serial...
lisek_chz pisze:Też w Housie nic nie widzę ciekawego, za to oglądam Ekipę. Serial polecił piwus, mogę tylko potwierdzić, że jest świetny, jeden z lepszych jakie oglądałem

Też jakiś miesiąc temu ściągnąłem Ekipę. I namiętnie oglądałem po 4-5 odc dziennie... Ostatnie 10 odc sezonu 6 obejrzałem przez noc, bo nie mogłem spać... W sumie fabuła nie jest jakaś zawiła, ale wkręcić się można ostro... A do tego ilość gościnnie występujących tam gwiazd jest masakryczna!!

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”