Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 24 wrz 2009, 22:04

RealFan pisze:To był przykładowy kandydat.
Przykładowy, ale celny bo naprawdę jest faworytem Laporty tyle tylko, że jak już wspomniałem póki co nie ma zamiaru startować więc trudno powiedzieć kogo innego chciałby widzieć Joan w roli swojego następcy.
RealFan pisze:Możliwe, ale klub piłkarski to nie władze państwowe w USA, a w klubach piłkarskich się tego raczej nie praktykuje.
Mes que un club :lol: :wink:

Przykład Calderona pokazuje, że naprawdę warto sprawdzić komu powierza się władzę. Naprawdę nie widzę tutaj niczego szokującego. Zwłaszcza, że (powtarzam się, ale to ważne) nie wiem dokładnie o co chodzi. Pojawiła się plotka i teraz każdy może sobie nakreślić spiskową teorię jak to szpiedzy siedzą w szafach u wiceprezydentów Barcelony i podglądają ich pod prysznicem :roll: Mamy za mało informacji, aby pisać o czymkolwiek więc trochę dziwi mnie szukanie sensacji.

Zapytam wprost RealFan. Co jest tutaj szokującego? Fakt sprawdzania przyszłych kandydatów na najważniejsze stanowisko w takim klubie jak FC Barcelona? Oczywiście zakładając, że teoria o szpiegowania jest prawdziwa bo równie dobrze prawdą może się okazać wersja o ochronie.
RealFan pisze:Dobre zabezpieczenie przed ewentualnym rozwinięciem się sprawy.
No szkoda bardzo, aby sprawa miała być rozwiązywana publicznie :lol2:

Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć, ale dokładnie tak to się odbywa na całym świecie w różnych firmach. To jest sprawa wewnętrzna klubu i w takim trybie powinna zostać badana czyż nie? A może z jakiegoś nieznanego mi powodu Barcelona powinna zrobić precedens i publicznie prać brudy? Tylko niech to będzie powód inny niż zadowolenie kibiców Realu.
RealFan pisze:Skubany, pewnie będzie długimi latami nieskutecznie walczył o niepodległość Katalonii.
Też tak uważam.

Dmytro grał w eliminacjach do LM więc nie może zostać zgłoszony. Liga Europejska to inne rozgrywki więc tutaj opcja jest aktywna.

Jarzinho z tego co wiem to chyba tylko jedna katalońska partia baja coś o pełnej niepodległości. Przecież to jest totalna abstrakcja i coś niemożliwego do zrealizowania. Ludzie o tym wiedzą i jak przyjdzie co do czego to wyniki referendów będą zgoła odmienne.

Patrzysz na korzyści Hiszpanów z Katalonii. Przedstaw mi lepiej korzyści Katalonii z niepodległości i jakby to miało wyglądać to bo Katalonia walczy o odłączenie od Hiszpanii a nie Hiszpania o zatrzymanie Katalonii.

Skoro już napocząłeś temat to może napisz co Ty na ten temat w ogóle sądzisz :P

Wróć do „Hiszpania”