Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: czeher » 25 wrz 2009, 9:58

Szanse, w sensie nie wieszania psow, zanim jeszcze jego pilkarze wybiegli na boisko... chociaz predzej czy pzoniej bedzie to i tak nieuniknione.
Nie wiem czemu niekotrych smiesza te powolania (przecieki), on ma dobry tok rozumowania i tylko w takim diabelskim pomysle ma szanse (oby nie). Majac na uwadze pojawiajace sie oskarzenia bylych jego graczy czy apel Kowalczyka do pilkarzy. Wezmie tych, ktorzy tak jak on - beda mieli wiele do wygrania i pokazania sie, i bedzie to dla nich jak dla Majewskiego jedyna taka okazja.... chociaz neizbadane...
po mojemu nie powola takiego Blaszczykowskiego, bo ten i tak bedzie mial miejsce w kadrze predzej czy pozniej, a aktualnie nie jest w zbyt dobrej formie i watpliwe jest aby "oddal zdrowie" dla glowy trenera

Jezeli juz odbywamy jakams retrospekcje moich postow, to nalezy wspomniec, iz bylem przeciwny... zwolnieniu Leo :!: Po mojemu mial sie skompromitowac do konca, tak jak pisalem, zreszta w tej sprawie moj glos pokrywa sie z tym co wygaduje Boniek :!:

Ale widze ze niektorzy stosuja skroty myslowe... przeciwnik Leo = oredownik Stefana :brawo:
A ogolnie tymczasowy trener jako funkcja - [']

Przynajmniej nic nie spier.... aczkowielk jak kiedys pisalem... on ma ta to najwieksze szanse sprosrod wsyztskich aby dogonic niedoscignietego Loe

Wróć do „Polska”