Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 25 wrz 2009, 14:31

Wilmore pisze:Jodłowski w kadrze nie występuje. Jodłowiec natomiast był poddawany krytyce na poprzednich stronach, gdzie jacyś kretyni wyśmiewali wystawianie go na PŚ zapominając, że na tej pozycji znakomicie grywał w Polonii na wiosnę.Piszczek był obiektem krytyki w 2008, gdzie jako ulubieniec jechał na ME, zamiast uwielbianego Błaszczykowskiego.Wilka tłumaczyć nie trzeba - przy każdym powołaniu był poddawany krytyce jako jeden z ulubieńców Leo.
Gdzie ty widziałes dobrze grajacego na środku pomocy Jodłowca w Polonii, on tam rozegrał trafiam... 1 spotkanie i to za Grembockiego w tym sezonie. sytuacji Piszczka chyba nikt nie musi przypominać w jak dostał sie na Euro, pojechał bo kontuzjowany był Kuba, a nie ze byl ulubiencem. Nie pisz bzdur naprawde.
boskigonzo pisze:btw. po raz kolejny nie ma Małeckiego , nie wiem ten koles chyba musi zaczac napierdalac 10 bramek na mecz zeby zostal zauwazony , za to drewno w postaci Wilka jest
Widziałes ostatnio MAłeckiego, jesli nie to wejdz w temat Wisły. Wilk dla mnie jest za słaby na reprezentacje i to pisze jako kibic Lech, jednak z drugiej strony ptarzac przez pryzmat tego sezonu i jego indywidualne osiagniecia ciezko mi napisać, że to drewno czy zawodnik w słabej formie obecnie.

Jedynym plusem jakim mogło być mianowanie Stefana na trenera było dla mnie fakt, ze powola naprawde najlepszych w tym momencie zawodnikow, takich, ktorzy moze dadza wynik, ktory zapeni 2 koszyk na MŚ w Brazylii. Zawiodłem sie i to wkurwa mać.
O Dudku juz pisałem, ale w najczarniejszych snach nie spodziewałem sie ze w kadrze znajdzie sie: Polczak, Pawelec, Rzezniczak, Przyrowski czy Iwański.
Arek Głowacki to nie jest zajebisty obronca, ale jego osoba broni sie jak nikt inny, patrzac na to, ze grał tam Dudka, ktory zawala kazda pułapke ofsajdowa to ja widziałem Arka obok Michała, a tu nie ma Żewlakowa. Czego brakuje Michałowi, wiem, ze mozna mu zarzucic to i owo, ale bez jaj i panów P. O Bieniuku kiedys pisałem, ze powinien dostac swoja szanse gdy grał w Turcji, ostatnio widziałem spotkanie Widzewa z Ruchem, w jakiś sposob jego osoba takze sie broni, wiadomo 1 liga to nizszy szczebel, ale zobaczymy...
Spodziewałem sie troche innej kadry z Kosa, Kowalczykiem Michałem Żewłakowem, Gdyby nie obrona to naprawde mozna by było uznac ze kadra jest ciekawa, tak przeraza mnie zestawienie lini defensywnej.

Wróć do „Polska”