Jest bez formy, ostatnio mecze w kadrze grał na stojąco, to out - niech się chłop ogarnie.BaSSu pisze:Jak można nie powoływać Żewłakowa
Wilmore: jak to jest, że Żewlaków, który czasem siada na ławce rezerwowych w lidze greckiej musi być powołany, a Kowalewski który jest pewniakiem w swojej drużynie, nie powinien się znaleźć w tym gronie?
To prawda. Dobry wybór.RealFan pisze:Przynajmniej nie ma coraz słabszego Krzynówka.
A ja bym go powołał, strzelił 4 gole, z czego miał pół sytuacji, jak ktoś nie wierzy, to niech sobie obejrzy skrót z meczu z Piastemlisek_chz pisze:Brakuje mi tutaj Podstawka jeszcze
Dokładnie, tyle niedokładności i niecelnych strzałów, które wykonał w Sosnowcu, to ... szkoda gadaćJarzinho pisze:Widziałes ostatnio MAłeckiego, jesli nie to wejdz w temat Wisły.
Muszę przyznać, że w meczu z Polonią, chłop był wszędzie. I wszędzie był najlepszy. Zobaczymy czy przełoży się na grę w kadrze. Nigdy co prawda nie lubiłem, ma etykietę "samobój", ale ... może wreszcie się ogarnął i szczęście w kadrze do niego wróci. Warunki ma, niech je porządnie wykorzysta.piwus pisze:Jako kibic jednego z klubów ekstraklasy cieszę się z Głowy
leeeeeeeo, leeeeeeeo, leeeeeeeo, leeeeeeeo