Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 26 wrz 2009, 17:33

No i na zakończenie 'afery' jeszcze to ---> http://www.blaugrana.pl/news/3848/lapor ... orami.html
Laporta: Szpiegostwo? Rozgrzewka przed wyborami

Joan Laporta odniósł się do ostatnich wydarzeń wewnątrz klubu - rzekomego "szpiegowania" czterech wiceprezydentów.

Prezydent FC Barcelona dał wszystkim do zrozumienia, że zarząd klubu stanowi jedność, a plotki o możliwej dymisji Joana Olivera należy wrzucić do kosza. Oliver i Rafa Yuste udali się dzisiaj do Malagi.

"Dlaczego o tej sprawie mówi się teraz, po 5 miesiącach, kiedy temat został rozwiązany wewnątrz zarządu? Wyjaśnienia zostały zrozumiane i zaakceptowane przez wiceprezydentów" - powiedział Laporta.

"Jestem przekonany, że są ludzie, którzy już szykują się do przyszłorocznych wyborów, dążą do konfrontacji z nami, bo przechodzimy przez najlepszy moment w historii klubu" - kontynuował.

"Przede wszystkim mają coś do mnie, ponieważ mam własne zdanie i mówię w sposób jasny" - dodał.

"Joan Oliver pozostanie na swoim stanowisku, ponieważ jest bardzo kompetentną osobą" - zakończył Laporta, ucinając spekulacje o dymisji Olivera.
Dla mnie temat zamknięty.

Wróć do „Hiszpania”