Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Martin Pellegrino » 26 wrz 2009, 20:27

Brakowało nam dzisiaj Sneijdera, albo kogoś kto mógłby dokładnie rozegrać piłkę pod bramką przeciwnika zwłaszcza, że to my przez większość czasu prowadziliśmy grę, a Sampa ograniczała się do gry z kontry i na stałych fragmentach gry.
MaUser_FCI pisze:Tak to jest jak się zdejmuje nie tego młodziana co trzeba. Brawo Mou za tę zmianę - ktoś mnie oświeci czemu zdjął akurat Balotelliego?? Gościu robił więcej w ataku niż Milito i Eto razem.
Super Mario w porównaniu z poprzednim sezonem poprawił bardzo panowanie nad piłką i ostatnio jak gra to nadużywa swoich umiejętności. Podobnie było dzisiaj, był często przy piłce, robił sporo szumu, ale pożytku z tego niewiele, dlatego zszedł. Dziwię się tylko dlaczego na boisko wszedł Chivu. W poprzednim sezonie często rozpoczynał mecze w drugiej linii i zazwyczaj był zmieniany najpóźniej w przerwie.

Dzisiaj wygrała drużyna, która na boisku nie była lepsza, ale taki jest futbol. My też często nie zasługiwaliśmy na komplet punktów, a jednak go zdobywaliśmy. Życie. Sampa od początku sezonu gra bardzo dobrze. Nawet jak przegrali we Florencji to mieli tam swoje szanse. Myślę, że mogą być w tym sezonie 4, jak nie trzecią siła w lidze.

PS: Za każdym razem jak się spotykamy z Sampą to bardzo ciepło witają się ze sobą Cassano i Mourinho, coś mi umknęło?

Wróć do „Włochy”