Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 29 wrz 2009, 20:02

Zawsze odpowiadałem na docinki kibiców Wisły, Legii- bo nie był mi obojetny los Lecha. Zawsze cos mozna było usprawiedliwiac. Ale qurwa jak mozna było dać taka swobode Zielińskiemu, jaki debil popierał transfery Mikolajczaka czy tego szybkiego z Podbeskidzia. Kpina!!!
Co najsmieszniejsze brawa dla kibicow Lecha, za to ze krzyeczeli Czesiu i nie popierali Smudy. Naprawde cos za co powinno bic sie tylko brawa.
Nie pisałem nic o spotkaniu z Legia, bo zastanawialo mnie jakie konsekwencje bedzie mialo te spotkanie. Widac władze Lecha sa tak dumni, że boja sie przyznac, ze rezygnacja ze Smudy to był bład, bo jak mozna dać trenerowi swobode zeby to on wybierał kogo sprowadzić.
Kilka lat intereswałem/ kibicowałem Lechowi, w momencie kiedy nie było kasy, kazdy lepszy przechodził do Wisły, Groclinu itd. ale dzisiaj jest najgorzej. Nawet informacja ze Majchrzak okradal Lecha, ktory nie mial pieniedzy mnie tak nie wkurw...
Ostatnia sprawa jaka mnie zastanawia to czy Injac robi dobrze Zielinskiemu czy Zielinski Injacowi. W kazdym spotkaniu gdzie grał Dima spodziewałem sie klopotow albo przegranej.

Wróć do „Polska”