Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Kendo » 30 wrz 2009, 22:37

Rozłączyło mi transmisje, może to i dobrze. Do tej pory się nie wypowiadałem o LeoMilanie- myślałem, ze każdemu się na leży szansa. Teraz to już koniec. Milan tonie powoli i sądzę że nikt i nic tego nie powstrzyma. Wszystko w tej drużynie jest skażone. Od właściciela, przez prezesa,trenera,piłkarzy,koncepcje,zarzad,finanse,transfery,taktyke i lista ciągnie się jak kolejny odcinek Klanu. Pozbyliśmy się jednej z najważniejszych osób w drużynie-Carletto. Mówiąc brzydko poniżanego człowieka który jest wielkim trenerem i naprawdę dzięki Bogu, że urwał się z tego obrzydliwego towarzystwa. Carlo z zawodnikami The Blues poczyna sobie rewelacyjnie i według mnie to Chelsea jest głównym kandydatem do tryumfu w LM. Potrzeba teraz kogoś z ogromną charyzmą i przede wszystkim uznaną pozycją. Kogoś przed kim szacunek będzie miał Pato, kogoś kto nie będzie się bał mówić o szambie w Mediolanie i twardo żądał transferów. To musi być przede wszystkim ktoś spoza Milanello. Nie chcemy więcej pacynek i osłów posłusznych Gallianiemu., który nota bene chyba zgubił gdzieś gadkę o DNA Milanu. Potrzebny jest wstrząs i to od zaraz, bo niedlugo będziemy płakać po odpadnięciu z fazy grupowej.

Wróć do „Włochy”