Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Babel » 01 paź 2009, 12:23

Yukasz pisze:a ten kto ubzdurał sobie że będziecie drugą Barceloną i go zatrudnił.
Leonardo nowym Guardiola, Di Gennaro nowym Messim, Abate nowym Iniesta. No naprawde niezłe, ale chyba az tak zle to nawet z Gallianim nie jest. Ryba psuje sie od głowy owszem, ale tam sobie chyba nikt nie ubzdurał ze beda nowa Barcelona. To wyglada na zwijanie zabawek z piaskownicy przez pana, który na starość ogłupiał całkowicie. Mam nadzieje ze Massimo zachowa trzezwosc myslenia do ostatnich dni.

Wiecie, ja tam bym sie na waszym miejscu na zainteresowanie jakis bogatych Arabów nie obrazał. Moze kiedys przerzuca swoje pieniadze i zainteresowanie na inna dziedzine zycia ale poki co beda sie z wami obchodzic jak z nowa kochanka. A tak juz powaznie smiesza mnie te argumenty o tym ze szejkowie maja nowe zabawki. To bardzo utopijne myslenie. Nie inwestuje sie takich pieniedzy dla zachcianki, i jak Milan bedzie przynosił zyski to nikt z niego nie bedzie uciekał. A ze nie beda kochac Milanu to o niczym nie swiadczy. Czesciej głupieje sie wlasnie z miłości lub na starość patrz Silvio.

Poza tym to wpisy o końcu Milanu sa bardzo mocno przesadzone. Milan jest potezniejszy niz fanaberie Berlusconiego.

Wróć do „Włochy”