Leonardo nowym Guardiola, Di Gennaro nowym Messim, Abate nowym Iniesta. No naprawde niezłe, ale chyba az tak zle to nawet z Gallianim nie jest. Ryba psuje sie od głowy owszem, ale tam sobie chyba nikt nie ubzdurał ze beda nowa Barcelona. To wyglada na zwijanie zabawek z piaskownicy przez pana, który na starość ogłupiał całkowicie. Mam nadzieje ze Massimo zachowa trzezwosc myslenia do ostatnich dni.Yukasz pisze:a ten kto ubzdurał sobie że będziecie drugą Barceloną i go zatrudnił.
Wiecie, ja tam bym sie na waszym miejscu na zainteresowanie jakis bogatych Arabów nie obrazał. Moze kiedys przerzuca swoje pieniadze i zainteresowanie na inna dziedzine zycia ale poki co beda sie z wami obchodzic jak z nowa kochanka. A tak juz powaznie smiesza mnie te argumenty o tym ze szejkowie maja nowe zabawki. To bardzo utopijne myslenie. Nie inwestuje sie takich pieniedzy dla zachcianki, i jak Milan bedzie przynosił zyski to nikt z niego nie bedzie uciekał. A ze nie beda kochac Milanu to o niczym nie swiadczy. Czesciej głupieje sie wlasnie z miłości lub na starość patrz Silvio.
Poza tym to wpisy o końcu Milanu sa bardzo mocno przesadzone. Milan jest potezniejszy niz fanaberie Berlusconiego.