zawdi pisze:nie musze i nie chce zapominac o swoim zyciu. mnie tez nie obchodzi ile ty masz postow. widac nie czytales dokladnie, albo czytales i nie zrozumiales.Uchi_UfFy pisze:No dobrze Zawdi, wyżyj się na mnie.Może choć na chwilę zapomnisz o swoim życiu
.Rozumiem, że przez neta łatwiej
.Postaraj się skontaktować z kimś kompetentym, bo widze czaty nie pomagają
. Pzdr :*
P.S. Ktoś się pytał Ciebie?
Sam nabijasz sobie posty, pisząc takie bezsensowne tematy.Może moje posty zbyt nie zrozumiałe dla Ciebie
.Popatrz, że mnie jakoś to nie obchodzi ile masz postów, jak piszesz, a widze, że raczej za mądrze tez nie prawisz.Mam nadzieje, że choć na jeden dzień zapomnisz o swoim przykrym żywocie
.
Dobra Zawdi, trochę mnie poniosło, zadziorny nie jestem <peace>, ale szczerze mówiąc możesz mnie nawet nazywać Papieżem, fanem Legii, hydraulikiem -> i tak to nie jest wiadomość która mnie zszokuje, gdyż każdy ma własny pogląd na wszystko.Szczerze mówiąc w d... to mam.Tylko dlaczego z tak śmiesznego powodu ze mnie zlewasz?Czy ja pisze bezsensownie?No oki, załóżmy masz rację, to niech skasują, Boże nie wiem, wystąp do sądu, karz mnie rozstrzelać, jakoś sobie ulżyj.Czy naprawdę to Cię tak bulwersuje?Dobra zapomnijmy...niech nastanie <peace>.Niech Ci będzie, nabijam posty, siedze na czatach, onanizuje się, mam trądzik, jestem nieśmiały.
Już oki ?
Pozdro