jedyne co napisalem na poczatku to to, ze uwazam cie za drugiego nabijacza na forum. to ty to wszystko zaczales, przeczytaj moj pierwszy post i swoj pierwszy post. to nie po mojej stronie lezy wina. nie zlewam z ciebie z powodu nabijania, tylko z powodu twojej odpowiedzi. nie moga usawac, tzn. moga, ale to sie mija z celem. forum jest dla wszystkich, mnie to nie interesuje czy ktos pisze bez sensu, to tylko jego sprawa. kazdy uzytkownik sobie wyrabia wlasne zdanie o innym na podstawie jego postow i ok. nie jestem szeryfem, bym mowil ty mozesz pisac, ty nie. pisz ile chcesz, co chcesz i gdzie chcesz, to nie moja sprawa. nie wkurza mnie ze ktos nabija, wkurzyl mnie twoj post. nie probuj ironizowac, bo to ty pierwszy uzyles tych zwrotow w moim kierunku!!!Uchi_UfFy pisze:Dobra Zawdi, trochę mnie poniosło, zadziorny nie jestem <peace>, ale szczerze mówiąc możesz mnie nawet nazywać Papieżem, fanem Legii, hydraulikiem -> i tak to nie jest wiadomość która mnie zszokuje, gdyż każdy ma własny pogląd na wszystko.Szczerze mówiąc w d... to mam.Tylko dlaczego z tak śmiesznego powodu ze mnie zlewasz?Czy ja pisze bezsensownie?No oki, załóżmy masz rację, to niech skasują, Boże nie wiem, wystąp do sądu, karz mnie rozstrzelać, jakoś sobie ulżyj.Czy naprawdę to Cię tak bulwersuje?Dobra zapomnijmy...niech nastanie <peace>.Niech Ci będzie, nabijam posty, siedze na czatach, onanizuje się, mam trądzik, jestem nieśmiały.![]()
Już oki ?
Pozdro.