Po nieudanej przygodzie w barwach Realu ? Mam wymieniać zawodników jacy przechodzili drugą młodość po nieudanej przygodzie z Realem ?Aha, i nie sądzę by ktoś jeszcze raz zaryzykował z Antkiem.
Nie neguję siły włoskich ekip.
z większością ligowych ekip nie biorą się ze słabości rywali
A jednak zanegowałeś. Bo jak można nazwać to, że Barcelona i Real jadą wszystkich przynajmniej kilkoma bramkami mając równorzędnych rywali w lidze, natomiast Juve czy Inter z takimi samymi przeciwnikami gra padake. Ja natomiast tobie udowodniłem, że Real potrafił robić równie dobre wyniki z większością rywali w momencie kiedy na piłkarskiej mapie świata odnotowywał najgorsze wyniki od bardzo wielu lat. Ponadto zanegowałeś siłę włoskich potęg które mimo wszystko były mocniejsze od Realu w tamtym okresie, czego dowodem może być porażka z Romą po 7 bramkowym zwycięstwie.Pewnie tak. Choćby dlatego, że nie jesteście tak mocni.
Ponieważ najwidoczniej doszły do wniosku, że taka gra nie jest skuteczna przeciwko Realowi co może się wiązać z innym stylem gry o czym pisałeś.No i właśnie mylisz się bo rywale Realu nie grają takiej murarki i tyle.
Nikt Ci tego nie zabroni i nikt tego chyba nie neguje, że na tą chwilę jesteście silniejsi Jednakże warto zaznaczyć, że najlepszym tego wskaznikiem nie są mecze na waszym podwórku bo tam macie wakacje tylko z ekipami w LM. A tego jak narazie nie sposób zweryfikować, bo graliście tylko z Interem, który to jest fazie przebudowy.Ze względu na lepszą grę, lepsze wyniki i lepszych piłkarzy. Wolno mi?
Tylko, że te wyniki są najlepszą wykładnią. Co z tego, że z Realem rywale stworzyli sobie 50 okazji, a i tak przegrali. To są szczegóły natury technicznej w które Ty jako fan primery możesz poddawać wieloczynnikowej analizie, a nie ja czyli kibic calcio.Podobieństwo jest za to w wynikach i pewnie tylko na podstawie wyników wysnuwasz wnioski