Mam w domu dwa komputery połączone ze sobą w sieć. Przed formatem na jednym miałem neostradę i poprzez kreator sieci łączyłem się z drugim komputerem. Niestety teraz podczas próby skonfigurowania sieci wyskakuje mi taka opcja :
.Z tego co pamiętam powinno się wyświetlić " Ten komputer łączy się bezpośrednio z internetem, a pozostałe komputery łączą się z internetem poprzez ten komputer " czy jakoś tak. Czy może mi ktoś powiedzieć jak mam to zmienić?



