Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 08 paź 2009, 12:07

lada chwile dojdzie do dużych przetasowań w naszym zarządzie. Kończy się prezydencja Giovanniego Cobolliego Gigliego i ma go zastąpić Jean Claude Blanc :mrgreen: Blanc jest zdecydowanie najlepszym specjalistą w zarządzie JUVE. Najpierw jako dyrektor administracyjny wyprostował problemy finansowe klubu i aż dziw pomyśleć, że JUVE mimo degradacji finansowo wygląda bardzo dobrze a Milan, który nie spadł wygląda beznadziejnie. Przecież JUVE też nie może liczyć na "datki" od właściciela. Potem został dorzucony do pomocy Secco w polityce transferowej, gdzie JUVE sobie nie radził i efekt równie kapitalny! Nie przypadkowo Blanc najpierw został dyrektorem Generalnym a teraz będzie Prezesem :] Bardzo mnie cieszy, że teraz on będzie trzymał stery JUVE. Cobolli to sympatyczny i bardzo kulturalny gość, ale czy ekspert tego nie wiem. Odnośnie umiejętności Blanca wątpliwości nie mam najmniejszych.

No i kolejne świetne info jest takie, że zwolnione przez Blanca miejsce dyrektora generalnego w JUVE po mistrzostwach świata może objąć Lippi :] Taka postać w zarządzie JUVE to mistrzostwo świata :mrgreen:

No i Marchisio najprawdopodobniej wypadł na miesiąc....

Wróć do „Włochy”