No masz racje ja bym za niego nawet 50 mln dał. Baaa!! cały klub bym sprzedał by go mieć, a tu za 9 mln go kupiłem...Pisakk pisze:Aimar najczęściej jest w Valencii tylko rezerwowym i po jakichś dwóch sezonach można go spokojnie za jakieś GÓRA 20 mln zakupić bez problemu. ALE AIMAR W TEJ GRZE WYMIATA!!bumcyk pisze:Kupiłem go DO Sevilli z Valenci. A wszystko przez to że ten kretyn Ranieri dał go do Valenci B i non stop jak dawałem "kontynuuj" to pokazywało się (po np 3 wiadomości) że Aimar oczekuje gry w pierwszym składzie. Dlatego go kupiłem. Miałem troche fuksaFigo11 pisze:No tak tylko że u mnie w roku 2009 Aimar byl wyceniony na 52 mln i grał nadal w Valenci...A ty kupiłeś go za 9 mln od Sevilli...
Tak z ciekawości włączyłem sobie grę Valencią (nie lubie grać silnymi zespołami) i został mi ostatni mecz w lidze a statystyki Aimara są FANTASTYCZNE!! Grał w 28 meczach, strzelił 24 gole, zaliczył 28 asyst i miał średnią ok 9.00...grał po prosty świetnie. Wystawiałem go na pozycji ofensywnego pomocnika, tuż za dwoma napastnikami i włączyłem, żeby biegał z piłką (Run with ball). Efekt - patrz dwie linijki wyżejPOLECAM TEGO ZAWODNIKA...jeśli masz zbędne 20 mln po dwóch sezonach