Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 10 paź 2009, 23:17

Ja tam widze poztywy- zaczynamy spotaknie z duetem Jeleń- Grosicki, jesli ktoś gra słabo wchodzi za niego Lewandowski czy Janczyk, a trzeba pamietać, że kontuzja wykluczyła Brożka. Za Błaszczykowskiego wchodzi Peszko. To coś co daje nadzieje na jakis rozwój i poprawe gry. Nie ma sytuacji, że jako zmiennicy pojawia sie Zahorski, Trałka, Łobodziński czy Saganowski aka nie łąpie sie do skladu Southampton w Bóg wie ktorej lidze.
Gancarczyk moze nie zagrał wybitnego spotkania, ale raczej nie zagrał słabiej od grajacych na tej pozycji Wawrzyniaka, Golanskiego czy Krzynia.
Co do Maciusia, to tak naprawde ciezko wziasc tak duza odpowiedzialność, kiedy ma sie na boisku Iwańskiego :rotfl: i trzeba go zmienić na Rogera :rotfl: . Dla mnie Roger za duzo juz w kadrze sobie nie pogra. Iwanski mam andzieje, ze podobnie. Czekam na powroty Garguły i Boguskiego i wtedy powinno być lepiej. Musi.
Co do Rzezniczaka to gdyby bardziej asekurowal reszte obroncow, nie zostawiał za soba ogromnej dziury, byłoby naprawde obrze, bo w ofensywie raczej byl zawsze tam gdzie powinien.
Majewski nie prowadzi ta reprezentacje w tych spotkaniach co zostały, nie dopuszczam do siebie mysli, ze zostanie on dalej na tym stanowisku. Choć rzuca sie na dzien dobry, że ustawienie sie sprawdziło. :wink:
Nie wierze, że następca Majewksiego i Leo bedzie pieprzył, ze Polczak czy Pawelec maja talent, umiejętności na maire gry w kadrze. Tylu głupcow poprostu sie nie rodzi.
Sa takze alternatywy na środek. Głowacki, Glik, Zewłakow, Jodłowiec, ktoś tam jeszcze sie pojawi. Takiego wyniku mozna było się spodziewac. Nie spadniemy nizej, a Stefan utrzymał nasza wysoka pozycje w tabeli.
Brawa dla M. Szczęsnego, było śmiesznie na koniec.

Wróć do „Polska”