Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Unista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Unista » 11 paź 2009, 1:38

Dobra 1 połowa? Przecież to był sparing, zero krycia, swobodne bieganie. Wystarczyło troche opanowania Czechów i wygrali. Dramat! Obie reprezentacje nie miały prawa awansować i niech Słoweńcy i Słowacy to wykorzystają bo taka okazja już im się nie trafi!
Słowacja nas rozjedzie w środę. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że bojkot jest słuszny. Ja byłem sceptyczny ale jak widze ten zarozumiały beton straszący myślących ludzi odebraniem nam Euro... Przecież pan Atlas ma chyba ludzi za kompletnych debili :shock: a Piechniczek nazywa kibiców "nawiedzonymi". Engel dziś zaczął tłumaczyć, że nie zbuduje się drużyny w 5 dni, to go Szczęsny zesłał na ziemie. :lol: Coza capy są w tym związku - mnie to przerasta. :lol:

To co my wyprawiamy to przechodzi ludzkie pojęcie! Nawet nie chcę myśleć co by było gdyby nie było Euro 2012. Nie dość że staczamy się na klubowe i reprezentacyjne dno (0 klubów na 80 w fazie grupowej, 26 liga w Europie - póki co, 5 miejsce w słabej grupie el) to jeszcze bylibyśmy zupełnie zacofani w infrastrukturze, a tak przynajmniej będą stadiony (pare ale zawsze to coś) i chociażby Orliki, będzie mozna pograć na normalnym boisku. Aktualnie znajdziecie w Europie tylko kilka państw słabszych piłkarsko od nas!

Cieszmy się że od 2016 roku będą 24 zespołowe ME, może się będziemy kwalifikować co jakiś czas przynajmniej tam.

Brawo Polscy kibice! Piękny doping w końcówce kiedy przegrywaliśmy już 0-2, jakbyśmy grali u siebie i prowadzili! Teraz czas już pozostać w domach i Słowakom oddać stadion Śląski, niech świętują awans!

Wróć do „Polska”