Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 11 paź 2009, 14:13

Wilmore pisze:Za Leo w tej kadrze były pionki, ale nie miały szans na grę w poważnych meczach. U Majewskiego Polczak wczoraj tylko zagrał 90 minut. Poza cytatem na temat taktyki, który podał czeher, a który jest po prostu głupi, to z resztą artykułu nie sposób się nie zgodzić - czas zatęsknić za Leo.
Dla mnie lepiej by było abys odpowiedział na pytanie jaki sens było dawanie 4 szans w meczach towarzyskich. Jaki sens było zabieranie go na spotkania pozostale. Dla mnie porazka jest fakt, że wczoraj w ciagu ostatnich 3 lat swoj 2 mecz rozgrywa dopiero Glowacki, a Gancarczyk 3 i oni graja przyzwoicie, bo to najwyzsza skala za wczoraj. Wystep Polczaka był obrazem kalectwa, ale był on także wynikiem tego, ze zarowno jeden idiota z Holandii jak i drugi twierdzili, ze ma umiejetnosci na gre w reprezentacji. Prosta kolei rzeczy, ze w koncu dostał te sowje minuty w psotkaniu o punkty i utwierdził mnie i mysle, ze 90% kibicow w Polsce, ze Leo zabierajac np. na spotkania z Litwa, Ukraina czy na impreze w RPA zawodnikow pokroju Polczaka, Komorowskiego, Trałki itd. robił bład. Nie dlatego, ze ich zabieral, ale dlatego, ze obok tego nie brał do kadry zawodnikow takich jak Glik, Małecki, Głowacki, piotr Brozek, Seweryn Gancarczyk...
Wczooraj zagrało dwoch obroncow, w ktorych Leo widzial talent - Rzezniczak i Polczak, wczoraj było potwierdzenie, ze ich wystepy moze sie nadaja ale na kadre u-23, albo do programu Śmiechu Warte. To, ze Piotr Polczak i Jakub Rzezniczak zagrali w okresie od zwolnienia Janasa do wczoraj wiecej spotkan niz duet Głwoacki - Gancarczyk to jest poprostu przykre, tragiczne i nalezy to zapisac do osiagniec Leo.
Wczoraj tak samo mogli zagrac Trałka, Pazdan, Zahorski, Kokoszka, łobodziński, Pawelec, Lisowski, Madejski, łukasiewicz itp. Skoro maja talent i byli tesotwani i dalej powolywani do kadry to musza dostać szanse w meczu o punkty i pokazać jak ogromnie Holender sie mylil.
Chciałem jeszcze gdzies wcisnac Wawrzyniaka, ale naprawde nie widziałem gdzie.

Wróć do „Polska”