chyba na 3 lata, ale zarabia 1,2 więc to nie jest jakiś problem.Gross [...] (ktoś wie na ile ma kontrakt?)
ten samBoateng (to ten co dostał czerwo z Rosją?)
skoro nie jesteś na czasie z plotami to dodam, że Ranieri chce do Romy Molinaro i prawdopodobnie Poulsena, więc Motte (zresztą siedzącego na ławie) łatwo można by wyciągnąć. Tyle, że w przypadku Motty czy też Zunigi mam poważne wątpliwości, czy to wystarczająco dobrzy gracze (zresztą jak większość wymienianych, bo klasowych dostępnych na rynku raczej nie ma)najlepiej Motta
A ja na prawej obronie raczej bym widział kogoś mocnego w ofensywie. Boki obrony głównie nie wywiązują się z zadań ofensywnych, które w tym systemie są strasznie ważne. Nawet jeśli by ta gra ofensywna miała oznaczać mniejsze możliwości w defensywie to ja bym się zgodził. Bądź co bądź graczy mocnych defenstywie mamy wielu i z "ubezpieczaniem tyłów" dla kogoś takiego mając choćby Sissoko, Melo, Marchisio w pomocy nie powinno być problemów. W dodatku skoro na lewej ma być mocniejszy w defensywie Criscito, to na pewej może być ktoś mocniejszy w ofensywie.
A i pojawił się wywiad z Xabim Alonso, który powiedział, że nie trafił do JUVE bo to Ranieri preferował Poulsena. Czyli już wiemy czyją zasługą jest ta cała historia
Swoją drogą Poulsen wczoraj zagrał chyba pierwszy raz dobrą piłkę do przodu (po niej padł gol)