Re: Ekstraklasa w sezonie 2009/2010

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Ekstraklasa w sezonie 2009/2010

Post autor: petru » 19 paź 2009, 20:15

1. Napisałem w jednej linijce "puchary" i "wstyd", a ty jeszcze pytasz co z Levadią. Gratulacje, odgryzłeś się, naprawdę subtelna riposta :lol:. Levadię usprawiedliwiają kibice tylko w wyobraźni innych kibiców. Innych kibiców innych drużyn oczywiście.
2. Forum onetu prawdę ci powie, ale, z racji spaczonej krakowskiej optyki, nie pamiętam żadnych fantomowych fauli odgwizdanych na Małeckim. Nawet jeśli się przewracał, to jak usprawiedliwia to brak karnego? Myślałem, że takie kwestie są obiektywne. Jeśli tak, to po co się do tego odnosisz, skoro nawet napisałem, że karny nie powinien mieć większego znaczenia?
Generalnie nie wiedziałem, ze Małecki oprócz tego, że pyskuje, jest symulantem. Za to, jak pisałem, mam po tym meczu jak najgorsze zdanie o Lewandowskim w tej kwestii.
3. "Fuzja jest ok ze względów finansowych", czyli to, że jesteście dzięki tej fuzji Amicą, takie ok już nie jest? Bo głównie o to się rozchodzi.
4. Potem piszesz, że jednak nikomu nie przeszkadzało. Czemu teraz przeszkadza i prawdziwi kibice nie jeżdżą, tylko Janusze?
5. Biografii Reissa nie kupię. Sorry.

Wróć do „Polska”