Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 21 paź 2009, 0:16

Doprawdy myślałem, że już mnie Lordzie niczym nie jesteś w stanie zaskoczyć. Myliłem się. Po tobie można się wszystkiego spodziewać...
Nie jesteśmy Brazylią, żeby wyrzucić z kadry jednego dobrego piłkarza, bo powiedział coś głupiego, bo to osłabia w olbrzymi sposób kadrę.

Rzekł fan kolesia który wolał brac na Euro patałachów w stylu Zahorskiego, a nie Wichniarka, Jelenia czy Brożka. To, że Holender osłabiał nas na każdym kroku, przez nie powoływanie wyżej wymienionych czy poźniej brak Peszki, Małeckiego czy Piotra Brożka, czy wcześniej brak Gancarczyka Ci nie przeszkadzało w uważaniu go za geniusza. Teraz nagle dotarło jakim debilstwem to było czy co?

kibiców wierzących w równość Polski i Słowenii.
Porównaj sobie drużyny w jakich grają nasi gracze, a w jakich Słoweńcy i po tym pisze te swoje bzdury. Mentor nie dawno pisał, że udało się na tym forum uzyskać pewien poziom, a kto go zaniża zostanie wyproszony(coś w tym stylu, jak pomyliłem proszę o poprawienie). Czy nie można by tego pana wyprosić? Proszę weźmy kadry Słowenii i Polaków(takie najsilniejsze, nie to, że Beenhaker nie powoływał wielu niezłych graczy i potem mówimy że nie mamy kim grać) i niech forumowicze z dłuższym stażem osądzą, głosują które są lepsze. Jestem nawet w stanie się zgodzić na taki fakt, ze jeśli uznają kadrę Słowenii za silniejszą to ja dostaje bana dożywotniego, jeśli odwrotnie i ten typ dalej będzie bredził to co bredzi to dostaje bana. Bo ileż można czytać że czarne jest białe?!

Wróć do „Polska”