Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 21 paź 2009, 12:40

Jezeli tak przyjrzysz sie głebiej to o ile europejskich drużyn wykazuje sie podobna konsekwencja lub lepszymi wynikami w okresie kilku(nastu) lat? Manchester, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Real, Barcelona, Valencia, Juventus, Milan, Bayern, Lyon, Porto. Jak dla mnie Inter jest w tej grupie i jest to absolutny top. Owszem Barcelona, Liverpool czy Manchester sa na te chwile lepsze, ale to nie oznacza że Inter nie ma predyspozycji by sprawic tym ekipom problemy. Tym bardziej ze w lidze nad niektórymi góruje. Ok nie chce sie rozwodzic na ten temat, moje zdanie nie ma zadnego znaczenia w kontekscie tego co pokazuje boisko, ale dla mnie Inter w lidze a Inter w LM to dwa inne zespoły i nie wiem gdzie lezy tego przyczyna. Głowy?

Z Lucio to jest taki problem, że wczoraj grał swietny mecz (asysta, wiele czystych interwencji) ale niestety zaliczył dwa klopsy: samobója i pomyłke, która cale szczescie nie wykorzystał Szewczenko. Mogl byc bohaterem a tak ten mecz trzeba bedzie pamietac przez pryzmat tych błedów.

Wróć do „Włochy”