Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 22 paź 2009, 16:14

Co do Kaki, nic niezwykłego. Spalił się tak jak myślałem z paroma małymi przebłyskami. Miałem głupi uśmiech na twarzy jak Seedorf w 2 połowie zabierał mu piłkę jak juniorowi delikatnie używając ciała.
Kaka zagrał to co w ostatnim sezonie na San Siro grał ciągle.Bezbarwnie, dużo strat, jeździ z piłką i nie wie co zrobić i tylko czeka że może ktoś zrobi na nim faul.I to niby przez niego mamy te problemy w Serie A :?: :lol: .Powiem szczerze że miałem dużą satysfakcje widząc co prezentuje Kaka.Powtarzałem to od 2 sezonów że gra kompletne dno i z takim poziomem to na ławe jednak nie którzy myśleli że przejdzie do Hiszpani i będzie grał wielką piłkę.Jak widać na tą chwile jest tłem zawodnika z sezonu 06/07 i nie zapowiada się aby to się miało poprawić.

Milan ma problemy w innych formacjach i żart Gallianiego że Real przepłacił za Rickiego jest troche prawdą tylko szkoda że nie wzmocniono za te pieniądze lewej obrony która musi ale to musi być wzmocniona klasowym zawodnikiem bo kto tam gra to wygląda to bardzo słabo oraz w środku pola gdzie Pirlo czy Seedorf od czasu do czasu usiedliby na ławce co by im się bardziej chciało biegać na boisku.

Oddzielny akapit należy się wczoraj dla Ambro.Wszyscy widzą Pato jako bohatera ale to jak Ambro wczoraj walczył w powietrzu i biegał to tak zawsze powinien grać w koszulce Milanu :!: Niesamowicie mi zaimponował.Na początku sezonu mało grał, był odsuwany od składu na rzecz Gattuso czy Flamieniego ale teraz tym co pokazał myślę że przekonał Leo że jest w stanie dać bardzo wiele drużynie.

W niedziele wracamy do ligi i liczę na 3 punkty :!:

Wróć do „Włochy”