Ty natomiast pokazujesz że nie masz kompletnie pojęcia na temat piłki i całe forum zaczyna się o tym przekonywać.Pokazuje, że zupełnie nie znasz się na rzutach karnych, albo przemawia przez Ciebie wyłącznie uczucie do klubu - dla Milanu nic nie było, ale karny widzisz, dla Napoli było, ale skoro to nie Milan, to jedenastki nie ma.
Zapewne chodzi Ci o starcie Zambrotty i Laveziego.Karnego nie było była walka i nagle Argentyńczyk widząc że jest w polu karnym przewrócił się.Tak jak mówiłem karny jeżeli był to gdy Silva miał starcie z zawodnikiem gospodarzy ale nie widziałem dobrze bo oglądanie w necie gdy nie ma z bliska powtórek nie których akcji ciężko ocenić.3. W końcówce również ktoś z naszych faulował w polu karnym napastnika rywali, nie pamiętam - kto, karny zresztą wątpliwy, bo nie było dobrej powtórki jak przy tamtych dwóch sytuacjach.
Obejrzałem jeszcze raz akcje Pato i faul był zaczął się na moje oko na linii a Brazylijczyk zrobił jeszcze krok i przewrócił się w polu karnym i stąd moja pierwsza ocena była błędna.
Najlepsze jest to że wszyscy szukają karnych czy tego czy była czerwona kartka.A powinno się zadać pytanie co chłopaki odjebali w doliczonym czasie że nie dowieźli dwu bramkowej przewagi
brzycho o co Ci chodzi