Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: brzycho » 29 paź 2009, 19:51

gilardino11 pisze:Roma sama nam położyła na tacy zwycięstwo i Milan to tylko wykorzystał wcale nie grając wielkiej piłki a już na pewno nie walcząc na całego po utracie bramki czy nawet w 2 połowie.
Tak. Dziwie się, że Roma w ogóle wyszła na to spotkanie. :roll:
gilardino11 pisze:Z Realem zgoda zagrali bardzo dobrze.Od początku szło im dobrze i to jednak prawda że Milan ma LM w DNA i dla naszych zawodników jest to coś więcej niż mecz :wink:
Bzdury. Pokazał to choćby mecz z Zurychem. Zaczęli grać po prostu lepiej. Chociaż nie. Inaczej. Zaczęli grać skuteczniej. Zasługa Leonardo.
gilardino11 pisze:Co do Chievo.To wstyd w ogóle że dali sobie strzelić bramkę i zdominować się w pierwszych minutach tak bardzo że mogło być 2-0.Fajnie że walczyli w 2 połowie i wygrali szkoda tylko że rywala z takie pułki trzeba było klepnąć szybko, łatwo i przyjemnie.
Tak. To wstyd, że w ogóle strzelili tylko dwie bramki. Powinni co kolejkę wygrywać 6:0 a w posiadanie piłki powinno być 93:7. Oczywiście na korzyść Milanu.
Widzę, że jesteś z tych kibiców, którzy po każdym meczu w którym zespół nie zagrał kosmicznie zawsze narzeka..

Pozwolisz, że przypomnę wyniki Chievo z poprzedniego sezonu.
Chievo - Inter 2:2
Juve - Chievo 3:3
Lazio - Chievo 0:3
Inter - Chievo 4:2

Ale tak! To wstyd dać sobie strzelić bramkę...
gilardino11 pisze:W tym sezonie i tak jest już z tym lepiej i zaczyna się ambicja na boisku
A nie pomyślałeś o tym, że dopiero teraz możemy powolutku oglądać efekty pracy Leonardo?
gilardino11 pisze:szkoda że wczoraj jej im brakowało.
Każdy debiutant na stanowisku trenera musi przeżyć taką sytuację, żeby móc później wyciągnąć właściwe wnioski.
gilardino11 pisze:Co to za gadanie że grają 4 mecze w 11 dni :?:
Takie, że prowadząc po 5 minutach 2:0 chcieli mecz dochodzić. Nie udało się. Następnym razem Leonardo sobie na takie coś nie pozwoli.
gilardino11 pisze:Zdaje sobie z tego sprawę że Inter jest po za zasięgiem wszystkich
Po za naszym zasięgiem będzie też raczej Juventus i mam nadzieję, że już nikt więcej. Powtarzam raz jeszcze. Ta drużyna, żeby grać tak jak chce Leonardo potrzebuje czasu, dlatego w tym sezonie jedyny cel to pierwsza czwórka. Im wyżej tym nadzieje wobec Leonardo powinny urosnąć. U mnie przynajmniej na pewno urosną.;]
gilardino11 pisze:Chodziło mi bardziej o głupie tracenie punktów w śmiesznych jak na taki klub okolicznościach.
Postawili na kompletnego "juniora" jeśli chodzi o ławkę trenerska, to teraz nie dziw się, że tak to na chwilę obecną wygląda. :roll:
Brakło im 2 minut a wygraliby to spotkanie. Popełnili błąd, jednak nie zapominajmy, że te dwie bramki w końcówce nauczyły też czegoś naszego trenera debiutanta.
gilardino11 pisze:Tak samo można napisać że Napoli brakowało następnych 2 żeby wygrać to spotkanie.
Tak! Idąc Twoim rozumowaniem skuteczności Napoli to zdobyliby 3 bramki w 7 minut. Kto wie? Może w następnym meczu z Juventusem strzelą tych trzydzieści kilka bramek? :mrgreen:
gilardino11 pisze:Za taką postawę piłkarze powinni być skrytykowani publicznie przez trenera
A na kij publicznie? Powiedz mi. Bo co? Bo Ty chcesz o tym poczytać? :suicide:
gilardino11 pisze:A na moje oko nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz....
Haha! W takim razie powiedz mi w jakim tonie wypowiadałeś się po meczach z Chievo i Romą. Wszak skończyli zajebiście. Ale jak widzę Twoje posty, to jestem prawie pewien, że znów narzekałeś na wszystkich wokół.
Forza Milan
Podbijam. 8)

Wróć do „Włochy”