Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: myhalek_acm » 30 paź 2009, 9:17

Moim skromnym zdaniem , Milan wcale nie jest gorszy od Interu czy Juve ,jezeli chodzi o druzyne , moze mamy slabszych zawodnikow na poszczegolne pozycje gdzie niegdzie ale jako druzyna niej estesmy gorsi.

Problemem Milanu w poprzednich latach byl brak nalezytej mobilizacji na lige wloska , teraz za czasow Leo widac ze to sie zmienia . Wiadomo ze Milan moze nie osiagac takich wynikow jak Inter w tym sezonie ,ale naprawde jezeli da sie naszemu trenerowi czas ,moze to byc naprawde niezly sezon .

Inter ,co mnie wkurza ma jedna podstawowa zalete , gdy gra wszyscy przynajmniej w lidze wloskiej sie przed nim klada , W Lidze mistrzow ten czar pryska co powoduje ze juz od dawna nie wygrali tam meczu ,chocby z Dynamem Kijow ktore moim skromnym zdaniem wcale nie jest lepsze od takiego Palermo ,czy nawet Atalanty. Co pokazuje tak naprawde ze Inter taki super nie jest.

Tracimy po 10 kolejkach 7 pkt do Interu 5 do Juve ,mam swiadomosc ze mozemy tego nie odrobic ,ale jezeli Milan bedzie ciagnal ta regularnosc jaka mial ostatnio jeszcze wiele ciekawych momentow moze sie wydarzyc .

Aktualnie jestesmy na 5 pozycji w tabelii przegrywajac gorszym bilansem bramek z Parma (sick!) i to wcale nie jest tak ze mamy malo sytuacji ale na poczatku sezonu cos sie zacielo i teraz cierpimy przez te nieudane kilka meczy , bo tak naprawde widac postep w grze Milanu , ja mam nadzieje ze to staly progres i ze moze byc tylko lepiej .

sorry ze sie wpieprzam w dyskusje :P

Wróć do „Włochy”