Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 30 paź 2009, 14:01

Fishbone pisze:Ja jestem zadowolony! U niego, to chyba nie będzie zaskoczeń typu: Polczak, Wojtkowiak, Jodłowiec, Bieniuk i innych przypadkowych karierowiczów.
Wojtkowiak i Jodłowiec to zawodnicy jak najbardziej na kadre. Wojtkoiwak nie zawiodł w spotkaniach jakich grał. Tym bardziej, ze na środku obrony- a tam powinien grac Grzegorz nie mamy zbyt ciekawych zawodnikow.
Podobne zdanie mam o Jodłowcu, chyba ze mowimy, o sytuacji ze został poraz pierwszy w zyciu wystawiony na pozycji defensywnego pomocniki i zagrał tak jak mozna było sie spodziewać.

Odoglnie PZPN nie mogl wybrać inaczej, juz maja przejebane u kibiców i ciezko by było nie wybrac kogos kogo popieraja media i kibice. Zobaczymy jak to bedzie, choć naprawde ciezko mi uwiezyc, że obie strony wytrzymaja ze soba. Smuda juz od dawna mowi o mocnych rywalach a znajac naszych dzialaczy raczej to malo prawdopodobne.
Cos Franek mowił o mlodych zawodnikach. :lol: On i mlodzi zawodnicy. Moze na starość mu sie odmienia.

http://sport.onet.pl/0,1248770,2069273, ... omosc.html

Raczej spełnia wyobrazenia o kadrze wiekszosci kibiców. Wielu widziało w kadrze tych grajkow, na dzien dobry spełnia oczekwiania. :P Dobrzy zawodnicy nie powinni być pomijani. Tyle.

Wróć do „Polska”