Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Mazi » 17 mar 2005, 11:51

eee tam narzekacie...:P w niedziele powtórka:D

jestem pewien ze przy 1 bramce wtedy gdy franek lezal praktycznie na murawie wielu pilkarzy by ta pilke odpuscilo... ale powalczyl i sie oplacilo:D ładna bramka w debiucie.. wogole to mnie zaskoczył swoja grą... pozniej troszke glupie zolta kartka..i dobra asysta:D świetnie się wprowadził do zespołu... Kłosa chyba zmobilizowalo to ze byl Janosik na trybunach... Kieszek byl chyba jakis rozgarniony...widocznie trema:D
w meczu z silniejszym rywalem jestem pewien ze obroncy niebeda sie tak zajezdzac w pole karne:D momentami wygladalo tak ze obroncy w polu karnym polonii pomocnicy w srodku boiska a napastnicy za pomocnikami:D Żuraw ładna bramka z wolniaka...Majdan by to wybronił mi sie zdaje...źle był mur ustawiony i wogóle:D Stolar zagrał jak na obronce nawet zbyt dobrze;] zadko mu sie zdarzalo 2 gole w meczu strzelac chyba:D a wszyscy w polonii mysleli ze Dźwigała zaskoczy Majdana a on przeciez nie raz w Pogoni bronil jego strazly:D

pozatym powinien byc conajmniej jeden karny dla Wisły..faul tego jak mu tam...cos na sss chyba...co w poloni gral na żądle w 1 połowie...faulowal Sobolewskiego... kilka setek jeszcze mieli..choćby Żuraw 2 i Zieńczuk 1:D

takze w wawie mozna spokojnie wystawic Kuźbe, Briżka Kwieka, Nikole od poczatku a dac odpoczac Frankowi, Żurawiowi:D mowie oczywiscie o meczu rewanzowym PP zeby niebylo ze o tym w niedziele:D

1, 2, 3, 4, 5 MAŁŁŁOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!:D ide pożniej oblac zwyciestwo:D jakbym oblewal kazde to bym co kilka dni pijany chodził chyba:D

Wróć do „Polska”