Był ktoś z was na Ł3? Słyszał ktoś przemowę gniazdowego? jak można powiedzieć, że nie odda sie czci zmarłemu, bo to byłby dla kibiców policzek i zaintonować jeszcze jeden? Sądzę, że większość nie skumała nawet o co chodzi. Ja stałem na górze, na loży prasowej i zastanawiałem się jak dziś kibice zareagują dopingiem... Ale takiego braku kultury i wychowania nie spodziewałem się. I potem się dziwi, że go zdejmują. Jeszcze powinni go spałować, tak jak kiedyś to robili. Czy Staruchowi dziś nie jest wstyd? Jak jego rodzina się czuje, wiedząc, że ich syn teraz stał się zwyrodnialcem nr 1 w stolicy i pośmiewiskiem całego kraju.
Czemu kibice nie reagowali? Bo albo się bali, albo taka sytuacja była im na rękę. Koleś przegiął, a potem ktoś zaintonował wychodzimy. Ilu wyszło? Garstka, a najlepsze, że część wróciła w przerwie! HAHAHAHA... Napinają sie na legialive, czemu nikt nie pomógł? Kto się napina? Ci co siedzieli w domu, a teraz strugają kozaków. Powiem tak. Kiedyś w latach 90tych na Ł3 było nie do pomyślenia, żeby ochrona tak interweniowała, ale też nie do pomyślenia było to, aby ktoś coś takiego zaśpiewał. Czemu? Bo wtedy kibice mieli honor, a nie jak teraz, są zmanipulowanymi, nie mającymi własnego zdania marionetkami. Wrogowi też trzeba umieć oddać cześć!