Oczywiście bez przyczynyITI tolerowało jak jechano na nich i walono ch i k.
I to jest powód że chłopaka zawinięto jak jakiegoś psa, pospolitego bandytę na oczach tysięcy ludzi i na komendę gdzie pewnie jeszcze zaliczył wpier***Ale jak nie uszanowano faktu, że ktoś zmarł to nie dziwię sie reakcji. Wybacz, ale chciałbyć aby ktoś rzucał jakiekolwiek aluzje pod adresem zmarłej bliskiej Ci osoby ? wątpię.
Aha i poczytałem co nieco. Kibice Legii wspomagali wczoraj Pogoń w sile 600 w Płocku to raz, dwa olewają mecze u siebie bo nie chcą za byle gówno dostawać kary. Więc tam byli jego koledzy. Nie jestem z Warszawy większość informacji czerpie z neta i z tego co można zobaczyć na fotkach to na trybunach mało widać osób z ekipy mocnych wrażen. Więc jasna sprawa główny skład był w Płocku, pewnie duża ilość ma zakazy albo wyj*** na mecze u siebie(za byle gówno nie chcą iść do paki) w młynie brak tych osób stąd też ochrona mogła zrobić to co zrobiła z młynowym. Jestem przekonany, że gdyby Ci ludzie byli na trybunach to z tych ochroniarzy by zostały buty, nawet jeśli ktoś krytycznie ocenia to co powiedział Staruch.