Re: FMy

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 920

Re: FMy

Post autor: Nebula RN » 02 lis 2009, 9:49

Z mojej perspektywy zdecydowanie lepiej wypada Football Manager. W zeszłym roku dostałem od znajomych Fife Managera i powiem, że poświęciłem tej grze tylko kilka godzin. Jest strasznie chaotyczna i zbyt rozbudowana jak na mój gust - a to dla mnie wada. W Fifa Manager zajmujemy się tysiącem rzeczy nie mających nic wspólnego z piłką, przez co prowadzenie drużyny spada na dalszy plan. Jako, że znajomi się na grę wykosztowali to nie chciałem jej odkładać po jednej grze, ale wystarczyło mi naprawdę kilka godzin, żeby się do niej ostatecznie zniechęcić. Producenci tej gry poszli na ilość, a nie na jakość i według mnie zapomnieli o głównej funkcji tej gry. To była Fifa Manager 09, nie wiem jak jest z najnowszą, ale pewnie niewiele lepiej. Jeśli chodzi o nowego FMa, to jest zdecydowanie lepszy, po prostu świetny manager, kiedy w niego gram, to myślę, że tak powinien wyglądać piłkarski manager. Sporo nowych funkcji, które jednak grę ułatwiają, a nie na odwrót. No i grywalność - mógłbym siedzieć i grać w FMa cały dzień bez przerwy, tak trudno się oderwać. Polecam więc nowego FMa, myślę, że nie pożałujesz.
Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 10:46 przez Nebula RN, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”