Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Killerbean » 02 lis 2009, 14:33

Po pierwsze pozwolę sobie zauważyć Misio wrócił i sieje defetyzm w brukowym wydaniu po raz kolejny .Jak zawsze ta sama śpiewka aż się słabo robi .

Przechodząc dalej :
arek_ahig pisze:Niektorzy kibice tacy jak ja pamietaja jednak okolicznosci waszego awansu do finalu lm i skandaliczne sedziowanie pana Ovrebo.
Pominę fakt , iż tą wypowiedzią sam się sprowadzasz do roli człowieka , mówiąc oględnie niespełna rozumu , a dyskusję , momentami merytoryczną - na śmieci .
Temat był wałkowany tak długo , co niektórym frustratom nie przeszkadza w podnoszeniu tej kwestii ponownie .
Tylko pokrótce tobie napiszę
Szkoda że pominąłeś poziom sędziowania pierwszego meczu Barcy z Chelsea , ale zatrzymajmy się przy osławionym pojedynku na Stamford Bridge .
Jakie okoliczności składały się na ów mecz , bo to dokładnie zobrazuje syt. która miała miejsce :
- Chelsea prowadziła od bodajże 10 min.
- Grała na własnym terenie
- Grała w przewadze przez kilkadziesiąt minut
- Grała przeciwko zdziesiątkowanemu blokowi obronnemu , który wg niektórych uchodzi za słaby
- Grała przeciwko słabemu bramkarzowi , przeciwko któremu miała syt. sam na sam
- Sędzia dla Barcelony również nie gwizdnął karnego

Nie mówię że sędzia nie oszwabił chelsea ale robił to w 2 strony . A jeśli ktoś nie potrafi wbić drugiej bramki mając za sobą wszystkie te atuty które wymieniłem to sorry , ale pluć może tylko na siebie .
arek_ahig pisze:Tez ogladalem w obecnym sezonie wiekszosc spotkan Barcelony i podobnie jak realfan nie rozumiem co takiego robi Pique, ze kibice Barcelony okreslaja go mianem najlepiej wyprowadzajacego pilke obronca na swiecie.
Masz do tego prawo , choć chyba się nie starasz zrozumieć . Cóż jeśli poprzedni sezon tobie pewnych kwestii nie udowodnił to już żaden tego nie zrobi . W gwoli ścisłości ten sezon Gerard też ma naprawdę dobry . Ale chyba oglądamy różne spotkania Barcy .
arek_ahig pisze:gladalem tez wszystkie mecze Juventusu i taki Chiellini np. gra duzo bardziej ofensynie i do przodu od waszego Pike i moge to przyznac ze 100% pewnoscia.
No to teraz pojechałeś po bandzie specu . Porównaj sobie wcześniej schematy gry linii obronnych Juve i Barcy i czy czymś się różnią . Jak juve sobie skołuje na bok obrony takiego Alvesa który ma inklinacje pomocnika albo i napadziora , to można pogadać i wtedy zobaczymy ja kielon wyrywa do przodu . :lol:
arek_ahig pisze:Ale wiadomo, ze kibice Barcelony uwielbiaja zaklamywac rzeczywistos, wynoszac na piedestaly niemalze kazdego zawodnika swojej druzyny, bo mieliscie swietny zeszly sezon.
Faktycznie zakłamujemy rzeczywistość , żaden z naszych nie zasłużył na to by go wymieniać w gronie najlepszych .

Tak więc wybacz ale po twojej wypowiedzi mogę stwierdzić tylko jedno . Taki z ciebie znawca jak z koziej dupy plecak .

Wróć do „Hiszpania”