Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: Polscy kibice

Post autor: Fishbone » 02 lis 2009, 21:37

NoName1989 pisze:Zarząd Legii zdecydował się na zdemontowanie "gniazda". Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało na nowym stadionie :D
Ja Ci z pełną świadomością odpowiadam, że na Legii kończy się fanatyzm na trybunach. Legia nie ma szans z ITI i jedynie będzie mogła swój potencjał kibicowski udowadniać na wyjazdach, standardowo na zakazie. U siebie na nowym stadionie nie będzie takiego czegoś, jak doping, organizacja i oprawa jak za czasów Żylety. Po części kibice sobie strzelili samobója (Wilno), ale ogólnie Legii cała kibicowska Polska współczuje sponsora. Komuniści prowadzą ich klub i przez najbliższe lata się to nie zmieni.
Kamil232 pisze:A jakie to ma znaczenie kto zaczął?(swoją drogą gdzie indziej można się dowiedzieć, że to Cracovia pierwsza wprowadziła sprzęt i co jak w piaskownicy będzie kłótni oni zaczęli?) Powtórzę się Krakowskie kluby powinny być bojkotowane. Wszystcy ich zgodowie Lech, Śląsk, Lechia, Arka przyczyniają się do tego, że trwa tam patologia. Jestem przekonany gdyby cała Polska ich zbojkotowała nie przyjeżdżała do nich na mecze nie utrzymywała kontaktów to by się opamiętali.
Jasne, że nie. Legia jedynie bojkotowała wyjazdy do Krakowa na obydwa kluby. Kraków, to miasto, gdzie noże są normalne a najgorsze, że inne miasta tym się zarażają.

Wróć do „Polska”