Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 04 lis 2009, 15:22

Jak dla mnie sytuacja Benzemy czysta, spalonego tam nie było.Czy Dida popełnił przy strzale błąd może mały tam był rykoszet mógł ją zbić za linie końcową a miał pecha i wpadła ona pod nogi Benzemy.

Natomiast dzisiaj na siłe próbowałem doszukiwać się czegoś nie zgodnego z przepisami z bramką Pato ale gol jak najbardziej prawidłowy zresztą zawodnicy też dzisiaj w wywiadach mówili że nie wiedzieli o co chodziło sędziemu.

Jak dla mnie Ronnie wczoraj mógł dostać max żółtą kartkę.Gdzie tam czerwoną widzieliście :?: Nawet zawodnicy Realu nie interweniowali do sędziego gdy ten wskazał że był faul.

Można było ten mecz wygrać ale 1 punkt też nie martwi.Real wczoraj było groźny tylko z dystansu i to jeszcze były często strzały nie celne.Nie zrobili na mnie żadnego wrażenia.Dużo lepiej na tle Milanu prezentowało się nawet Napoli.

Kaka bierze na siebie często bardzo dużo, chce sam wygrać mecz tylko że tak to on potrafił 2-3 sezony temu a teraz po prostu nie ma na to umiejętności(formy).

Warto też zaznaczyć od czego się zaczeła bramka Realu.Prosta strata w środku pola Seedorfa :? Irytuje mnie te jego chodzenie z piłką co raz bardziej.Oczywiście potrafi też przyspieszyć i ciekawie rozegrać jednak więcej jest chodzenia i tracenia głupich piłek.Oby David był w formie :roll:

Wróć do „Włochy”