Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bienias » 05 lis 2009, 9:11

Mentor pisze:Kluczowe jest to, że wciąż zależymy tylko od siebie. Pozostały nam do rozegrania dwa spotkania i cztery punkty w tych meczach dają nam awans. Rewanż z Interem na Camp Nou będzie decydujący (chociaż nawet w przypadku porażki awans będzie możliwy!) a więc zapowiada się niesamowity tydzień bowiem po tym spotkaniu mamy Gran Derby. Grubo :]
to bedzie tydzien. Jak dla mnie chyba najpelniejszy we wrazenia sportowe jak i te osobiste. Wracajac do watku to nie wiem czy sie cieszyc ze Inter wygral. Mou przyjedzie i postawi autobus w bramce liczac na szybkosc Eto w ataku. Taktyka taka nie jest glupia i w naszej obecnej formie moze dac Interowi awans na CN.
odnosnie GD to termin meczu znany bedzie pewnie napozniej za jakies 2 tyg. Wg mnie prawdopodobnie mecz odbedzie sie w sobote o godz parzystej 20 lub 22. I tak sie nastawiam na ten mecz.

Mentor nie masz wrazenia ze czegos nam brakuje w ataku? Mamy Ibre a gramy jak z Eto. Pep kupujac Szweda dal nam do zrozumienia ze bedziemy wiecej grali skrzydlami na wrzutki. A fakt jest taki ze Iniesta czy Messi schodza do srodka zageszczajac pole i dodatkowo chca wejsc z pilka do bramki. Wczoraj to juz wygladalo zalosnie przy zasiekach Ruskich. Swoja droga narzekanie na autobusy czy inne zasieki jest bez sensu w stosunku do Rubina. No bo jak inaczej mieli z nami grac. To w naszej intencji bylo grac tak zeby rozbic mur Kazania.
Wg mnie Messi musi grac ale niekoniecznie w pierwszym skladzie. Przyda mu sie poczuc lawke, tym bardziej ze wraca Henry.
Wczoraj strasznie jak nigdy denerwowala mie indolencja lewej flanki. Ja rozumiem ze Abidal nie jest ofensywny ale ta strona wogole akcji oskrzydlajacej nie zrobilismy do czasu wejscia Francuza.
Teraz gramy w sobote z Mariolka i chlopaki musza sie podbudowac. Najlepeij ladna gra i pewnym wynikiem. Chlopaki maja czas do ostatniego tygodnia listopada zeby dojsc do siebie.

Wróć do „Hiszpania”