Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 06 lis 2009, 12:01

Wilmore pisze:A, panie bull-shit - Żewłakowa i Kosowskiego na Euro widzisz? A jeśli nie, to jaki jest sens powoływać ich obecnie?
Szanse obu 50/50. Czy ja ich widze, nie skreslam ich za wiek, wole 36 letniego zawodnika z umijetnosciami czy z forma niz mlodego, utalentowanego(hahahaha Leo wyjdz z drewnianego domku gdzie nie masz TV) Pazdana, Zahorskiego.
Kamil232 pisze:Oh Come On, wyjdź w końcu z drewnianego pudełka, nie widzisz że cały świat tak sobie naturalizuje zawodników? Smuda ze swoją mentalnością został w poprzedniej epoce... Cóż mieliśmy takiego światowca na ławce, teraz będziemy mieć taki ciemnogród...
Jestem za naturalizacja, za dawaniem polskiego obywatelstwa zawodnikom, ale takim, ktorzy w jakis sposob sa zwiazani z naszym krajem. Nie chce zby to byl wymysł jakiegos pojeba typu Leo, ktory zarzyczyl sobie Rogera i dostał go na Euro w pakiecie z 10 asystentami-nieudacznikami jak i sam Holender. Senna, Deco zawodnicy zwiazani ze swoimi nowymi reprezentacjami. taka regula mi odpowiada.

Wróć do „Polska”