Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Bienias » 06 lis 2009, 13:47

Jarzinho pisze:
Wilmore pisze:A, panie bull-shit - Żewłakowa i Kosowskiego na Euro widzisz? A jeśli nie, to jaki jest sens powoływać ich obecnie?
Szanse obu 50/50. Czy ja ich widze, nie skreslam ich za wiek, wole 36 letniego zawodnika z umijetnosciami czy z forma niz mlodego, utalentowanego(hahahaha Leo wyjdz z drewnianego domku gdzie nie masz TV) Pazdana, Zahorskiego.
Kamil232 pisze:Oh Come On, wyjdź w końcu z drewnianego pudełka, nie widzisz że cały świat tak sobie naturalizuje zawodników? Smuda ze swoją mentalnością został w poprzedniej epoce... Cóż mieliśmy takiego światowca na ławce, teraz będziemy mieć taki ciemnogród...
Jestem za naturalizacja, za dawaniem polskiego obywatelstwa zawodnikom, ale takim, ktorzy w jakis sposob sa zwiazani z naszym krajem. Nie chce zby to byl wymysł jakiegos pojeba typu Leo, ktory zarzyczyl sobie Rogera i dostał go na Euro w pakiecie z 10 asystentami-nieudacznikami jak i sam Holender. Senna, Deco zawodnicy zwiazani ze swoimi nowymi reprezentacjami. taka regula mi odpowiada.
ad1. Widzisz Zewlakowa w wieku 36 lat w formie lepszej niz obecnie bo ja nie. Trzeba miec troche wyobrazni i pamieci do poprzednich ME.

ad2. Ja rowniez jestem za, ale szwab Beonish czy jak mu sie tam na nazwisko olal Polske. Juz sie oficjalnie wypowiadal przed Koltoniem ze gra dla Niemiec i tam chce grac. Wole Rogera niz takiego Niemca.

Smuda trener ktory w sumie przez 10 sezonow prowadzil nasze topowe druzyny zdobyl tylko 2 mistrzostwa. Mam nadzieje ze do swoich liczniejszych niepowodzen nie dopisze reprezentacji.

Wróć do „Polska”