Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Aker » 07 lis 2009, 11:58

mam typ z 4 ligi kurs ok 1,75. W jednym zespole nie zagra 3 kluczowych graczy, dwóch obrońców i napastnik - kontuzje. obrońca i napastnik doznali jej 2 tygodnie temu w meczu, natomiast drugi obrońca niedawno podczas treningu. Po za tym w tym zespole są problemy z wypłatami więc morale nie są za wysokie a i sama drużyna gra słabo w ostatnim czasie i zajmują dolne rejony tabeli. Drugi zespół natomiast jest bardzo dobrą drużyną, jak na moje grają najlepiej w lidze, ale prześladuje ich pech w ostatnich meczach często trafiali w poprzeczki, słupki i tracili punkty mimo zdecydowanie lepszej gry niż przeciwnicy, posiadanie piłki na poziomie Barcy :]. W lidze plasują się ok. piątego miejsca. Buki nie wiedzą o kontuzjach, moralach, problemach z wypłatami, oraz o tym, że jeden zespół jest w świetnej formie mimo, że nie wskazują na to wyniki. Dziś jest mobilizacja by wygrać ten mecz i awansować do pierwszej trójki w lidze, bo ambicje są awansować ogólnie i jestem pewny, że kurs ok 1,75 siądzie, także warto grać za wyższą stawkę, ja sam tak zagrałem. Jeśli ktoś chciałby uzyskac ten typ to chciałbym za niego jedyne symboliczne 10 zł, zaś sam typ podam ok godziny 12:45 bo mecz jest o 13:00, by uniknąć spadku kursu. Proszę nie komentować tego postu, jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na gg 1968608.

żeby nie robić offtopa poszedł kupon na dziś za 60 zł:
Mainz 1X, City 1, Wisła Płock 1X, Auxerre X2, Barca -1
do wyjęcia 260 zł

Wróć do „Bukmacherka”