Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 727

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 07 lis 2009, 12:10

Prezydent Livorno, Aldo Spinelli, przyznał, że jego klub starał się o zakup Dominica Adiyiaha, jednak zawodnik wolał przenieść się do Milanu. Oto jego wypowiedź: "Obserwowaliśmy Adiyiaha, jednak on zdecydował się na transfer do Milanu. Zrobił to mimo tego, że my zaproponowaliśmy mu więcej pieniędzy. Zapytałem Gallianiego o możliwość wypożyczenia tego zawodnika, a to dlatego, że Cristiano Lucarelli obserwowany jest przez kilka dużych włoskich klubów".
czytalem ten wywiad i Galliani na prosbe o wyporzyczenie powiedzial ze "Zobaczymy".jak dla mnie mozliwe ze Dominica zobaczymy dopiero w lecie w Milanie a w styczniu moze dolaczyc do nas Krasic(ostatnio lysy mowil ze pora na blizsze kontakty z ruskami a Serb powiedzial ze preferuje Milan).jak dla mnie to by bylo najlepsze rozwiazanie.

jutro wazny mecz z Lazio ktore jest ostatnio w slabszej formie wiec oby byly 3 pkt.wie ktos kiedy wroci Di Gennaro??bo jezeli Pato i Dinho beda nadal grac przez przerwy to pod koniec sezonu bedzie ciezko z nimi...

Wróć do „Włochy”